jueves, 21 de mayo de 2009

· És un joc de matemàtiques.
Consisteix, en que s’ha de comprar en euros.
Et surt un objecte en una roda i en el cantó hi han diners: monedes i bitllets.Tens poc temps, i si no aconsegeixes la quantitat de diners que et demanen(10ct,20ct,5ct,1ct,2ct,50ct,1€,2€,5€,10€,20€,50€,100€,200€,500€.)tornes a començar i anar fent fins que acabes

jueves, 14 de mayo de 2009

FCBarcelona


Ahir, dia 13/5/09, el BARÇA, va jugar en al camp del valencia , contra el Bilbao per jugar la copa del rei, primaer el Bilbao va fer un gol, i al cap de un rato el Barça en va fer un ( en toure yaya9, despré en va fer un altre el Barça( en messi), i després dos més(primer en Bojan i després en Xavi) .

Al final van quedar 4-1 a favor del Barça. En Puyol va aixecar la copa i... tots contents!!

martes, 28 de abril de 2009

jueves, 23 de abril de 2009

ELS TRES PORQUETS


ELS TRES PORQUETS:
Els tres porquets és un conte, que va de tres porquets que ja son una mica grans, i marxen de casa. Cadescú és fa una casa , un se la fa de palla, un altre de fusta , i l’altre de rajols.
Un dia va venir un llop que volia desmontar la casa de palla. Bufava i bufavafins que la va tirar a terra. El porquet va corre i va corre fins que va arrivar a la casa de fusta. Però el llop tornà a bufar i tirà a terra la casa de fusta , i els porquets van anar a la casa de rajols . El llop aquela casa no la podia bufar però s’enfilà per la teulada , i va caure en una olla ven grosa , i des d’aquell dia vanviure felisos per sempre més!!!